KONTAKT – Specialister på strålskydd

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas.


OM VISITEK
Visitek är helt specialiserat på strålskydd. Verksamheten har sina rötter från tidigt 60-tal då den grundades av Bengt Kempe på Byggmekanisering AB. 1988 omstrukturerades Byggmekanisering AB och strålskyddsverksamheten övergick i det då nyetablerade bolaget Vision & Teknik System i Malmö AB (VISITEK). Bolaget erbjuder totallösningar för strålskydd inom sjukvård, tandvård, veterinärmedicin och industri. Visitek har levererat strålskydd till i stort sett alla sjukhus och vårdanläggningar i Sverige samt anläggningar i utlandet.

ÅTAGANDE
Vår långa erfarenhet inom strålskydd ger oss en unik möjlighet att vara med genom hela processen från det att ritningarna tas fram till att vi levererar produkterna och hjälper till med installationsanvisningar. De produkter vi tillverkar under eget varumärke tillverkas uteslutande i Sverige. Våra fabriker är uppbyggda för att vara väldigt flexibla i utförandet, så att vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassning på ett bra sätt.

KONTAKT
Telefonnummer: +46-40 18 15 70

Besöksadress: Norra Vallgatan 72, 211 22 MalmöE-postformulär

KONTAKTA OSS / OFFERTFÖRFRÅGAN

För att komma i kontakt med oss, fyll gärna i nedanstående formulär. Ni kan förvänta er att vi hör av oss inom 24 timmar. Är det bråttom är telefon det bästa sättet.

  För- & efternamn

  E-postadress

  Företag

  Telefonnummer

  Jag vill ha en offert
  JaNej

  Ämne

  Meddelande