Aktuellt

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas.

Strålskydd till Danderyds sjukhus

Under januari och februari 2019 har vi levererat 21 st strålskydd i form av glaspartier till Nya Danderyds Sjukhus. Till projektet har vi haft ett nära samarbete med vår kund Kungsmontage och tagit fram exakta ritningar på glaspartierna med både härdat klarglas och Schott RD50 1,5 mm pb glas som laminerats med härdat glas.
TILL OFFERTFÖRGRÅGANStrålskydd till PET-CT Kristianstad

Till den nya mottagningen för PET-CT behandling i Kristianstad har vi levererat komplett strålskydd. Både väggskivor, chevron-rails, ståldörrar, trädörrar och glaspartier. På PET-CT mottagningar genereras mycket strålning och vi har levererat allt från 2mm blytjocklek upp till 20 mm blytjocklek i väggarna. Det är extremt viktigt att strålskyddet blir korrekt utformat och monterat. För att säkerställa att montaget blir korrekt har vi bidragit med ritningsdetaljer och varit en länk mellan sjukhusfysiker och byggarbetarna.

Eftersom de stora blytjocklekarna innebär höga vikter på dörrar, ställer det också krav på automatiken. Vi har i det här projektet jobbat med Tormax som erbjuder lösningar för det.
TILL OFFERTFÖRGRÅGANCyklotrondörr Örebro

USÖ bygger en ny cyklotron för produktion av isotoper. Då brukar det vara lämpligt med en betongdörr för att förhindra att strålning passerar dörren. Vår långa erfarenhet av dörrar till den här sortens anläggningar gör att ni som kund kan känna er trygg med att både installation och strålsäkerhet.
TILL OFFERTFÖRGRÅGANProjekt Örebro Brachy

Till USÖ Örebro har vi bytt ut 4st dörrar med 25 resp 50mm blytjocklek till nya moderna dörrar. Dörrarna väger 2,5 ton resp 3,5 ton. I vårt åtagande ingick både nermontage, tillverkning av nya dörrar och montage och komplett installation av de nya dörrarna.

Trots sin vikt går dörrarna smidigt och med full säkerhetsutrustning. Både klämskydd och sensorer för att vara säker på att ingen kan skada sig vid öppnandet och stängandet.
TILL OFFERTFÖRGRÅGAN

OFFERTFÖRFRÅGAN

Du kan på vår hemsidan direkt be om en offertförfrågan. Vi kommer att återkoppla till dig så fort som möjligt med ett prisförslag. Klicka på knappen för att komma till offertförfrågan.
TILL OFFERTFÖRGRÅGAN


REFERENSER


Vi har levererat strålningsskydd till i stort sett alla sjukhus i Sverige. Nedan följer ett urval av sjukhus/lasarett från norr till söder:

Kiruna
Gällivare
Boden
Luleå
Piteå
Skellefteå
Lycksele
Umeå
Örnsköldsvik
Östersund
Sundsvall
Hudiksvall
Söderhamn
Bollnäs
Mora
Falun
Gävle
Borlänge
Akademiska, Uppsala
Arvika
Enköping
Karlstad
Västerås
Norrtälje
Karlskoga
Eskilstuna
USÖ Örebro
Täby
Karolinska, Stockholm
Södersjukhuset, Sthlm
S:t Göran, Stockholm
Sophiahemmet, Stockholm
Sabbatsberg, Stockholm
Nacka
Huddinge
Södertälje
Norrköping
Lidköping
Uddevalla
Skövde
Linköping
Sahlgrenska, Göteborg
Östra sjukhuset, Göteborg
Ryhov, Jönköping
Västervik
Nässjö
Eksjöklinikerna
Varberg
Oskarshamn
Växjö
Halmstad
Kalmar
Ängelholm
Karlskrona
Helsingborg
Kristianstad
USIL Lund
UMAS Malmö
Trelleborg
Ystad
När det gäller export så är det Norge och Danmark som står för den största delen men även enstaka avlägsna projekt som exempelvis Al-Salama Hospital i Jeddah, Saudi-Arabien. För industrigönten har vi levererat till många mindre industrier, bl.a sågverk, men också till större industrier som exempelvis Volvo och SAAB